Kategorier
All

Salg af ejendomme – få den rette rådgivning

Investering i bolig- og erhvervsejendomme har altid været en temmelig lukrativ forretning. Som det er tilfældet med andre grene af investeringsmarkedet går det selvfølgelig op og ned. Men på den lange bane vil det altid kunne betale sig at sætte sine penge i fast ejendom.

Som markedet ser ud lige nu, er denne form for investering endog særdeles rentabel. Med investering i ejendom kan man opnå et stabilt afkast – og de lave obligationsrenter gør markedet endnu mere attraktivt for købere.

  1. Hvordan sikrer jeg mig det bedste salg af ejendom?

Hvis du står for at skulle sælge fast ejendom, er det vigtigt, at du opsøger en dygtig rådgiver, der kan yde professionel hjælp i forbindelse med handelen. Der er rigtig mange faktorer, du skal være opmærksom på, når du står som sælger af en eller flere ejendomme. 

I det følgende kan du læse mere om hvordan du kommer helskindet igennem salg af ejendom, og hvad du skal være forberedt på i den anledning.

  1. Lær markedet at kende 

Det er altid en god idé at sætte sig ind i markedets historik, og skabe sig et overblik over hvordan det tegner sig for nuværende. Hos Danmarks Statistik finder du optegnelser, som kan hjælpe dig med at få styr på tallene.

Når du har et grundlæggende kendskab til markedet for køb og salg af ejendomme, er du optimalt rustet til at prissætte din ejendom til salg på ansvarlig vis og i et realistisk prisleje. På den måde undgår du at sælge for billigt, eller at måtte sætte prisen ned undervejs i salgsprocessen.

  1. Kontakt en dygtig rådgiver med den rette ekspertise 

Inden du går i gang med at sætte din ejendom til salg, bør du rådføre dig med en professionel inden for branchen. En rådgiver med speciale inden for handel med fast ejendom kan hjælpe dig med alt hvad der vedrører såvel juridiske som finansielle, økonomiske og skattemæssige aspekter forbundet med salget. 

Med den rette hjælp undgår du at befinde dig i en skattemæssig kattepine eller på anden måde at lide tab som følge af et salg, der ikke foregik efter bogen. Din rådgiver hjælper dig med at sikre, at al dokumentation er på plads, og at alt fra byggetekniske rapporter til lejeaftaler lever op til alle gældende standarder.
Samtidig vil en boligsagkyndig kunne hjælpe dig med et gennemsyn af din ejendom forud for et salg. Det kan sagtens være, at det vil kunne betale sig for dig at sætte ejendommen i stand forud for et salg. Og der skal under alle omstændigheder foreligge en relevant tilstandsrapport inden du sælger ejendommen.

Kategorier
All

Sådan skaber du en motiverende arbejdsplads

Motivation er yderst vigtigt på arbejdspladsen. Det er nemlig med til at skabe et godt miljø, hvor dine medarbejdere har lyst til at skabe resultater sammen med dig. Spørgsmålet er bare, hvordan du skaber en motiverende arbejdsplads? 

Her i indlægget har vi samlet inspiration til, hvordan du kan skabe en motiverende arbejdsplads. Læs med, og bliv inspireret og motiveret. 

Sæt en præmie på højkant for succes i virksomheden

Når du har en virksomhed, har du sikkert nogle ambitioner for virksomheden. Det kan være alverdens former for ambitioner, alt efter hvilken type virksomhed du driver. Disse ambitioner bunder typisk ud i visse mål, som skal nås, før det kan kaldes en succes. 

Det er vigtigt at fremstille nogle mål og ambitioner for virksomheden. For at skabe en motiverende arbejdsplads skal du opstille mål, som er realistiske for medarbejderne at nå sammen i flok. Det kan være en øget omsætning eller flere antal kunder. 

Mulighederne er mange, når det kommer til mål. For at disse mål skal være motiverende for medarbejderne, er det en fordel med en ”præmie” for at opnå dette mål. Det kan være en bonus, en sommerfest eller noget helt andet. Det vigtigste er, at det er noget, der kan motivere medarbejderne til at arbejde mere effektivt sammen. 

Skab et positivt miljø, hvor der er plads til fejl og succeser

Selvom der skal være fokus på succeser og det at opnå mål, skal der også være plads til at fejle i en virksomhed. Hvis du har en virksomhed, der udelukkende fokuserer på succeser, kan det skabe et demotiverende arbejdsmiljø, hvor der ikke er plads til fejl. 

Fejl kan være yderst lærerige. Det er derfor bedre at have en kultur, hvor der både er plads til fejl og succeser. På den måde kan det skabe en mere motiverende arbejdsplads, hvor der er plads til at tage chancer for måske at få succes. 

Ender det med en knap så stor succes, kan det i stedet være noget alle i virksomheden kan lære af. Et positivt miljø, hvor der er plads til alle bedrifter, kan derfor være et yderst motiverende arbejdsmiljø. 

Kategorier
All

Konferencelokaler og kursuslokaler nær dig

Har I brug for ekstra meget plads til et kursus eller konference? Det kan også være, I har brug for andre særlige faciliteter, som ikke er at finde blandt jeres egne kontorlokaler. I denne artikel gennemgår vi nogle af de fordele, der er ved konferencelokaler, og hvordan du finder det rette kursuslokale nær dig.

Hvem kan drage fordel af konferencelokaler?

Alle størrelser af virksomheder og uanset type kan drage fordel af enten konferencerum eller kursuslokaler. Er I en lille virksomhed eller en mindre afdeling kan et kursuslokale være det perfekte valg, til når jeres medarbejdere skal på kursus og dygtiggøre sig endnu mere. Alt efter kurset, og dermed hvor længe det tager, kan det være en idé at kigge ind i sovemuligheder nær de kursuslokaler, I kigger på. 

Konferencelokaler er ofte noget, større virksomheder kan få brug for. Her er der nemlig plads til endnu flere mennesker samlet på én gang. Ligesom med kursuslokaler kan det være en idé at booke et konferencerum, hvortil der er mulighed for sovepladser i nærheden, hvis konferencen varer flere dage. Ofte tilbyder større hoteller konferencelokaler. 

Hvilke faciliteter skal jeres konferencelokaler have?

Konferencelokaler tilbyder ofte forskellige faciliteter, så alt efter hvad I har brug for, kan I finde det perfekte konferencerum til jer. Det kan være, I ønsker, der skal være plads til en gæstetaler, hvor mange mennesker samlet alle skal kunne høre ham eller hende. Dertil kan det være, I skal lede efter konferencelokaler med en scene, hvor rummet er designet, så lyden når ud til alle medarbejdere. 

Det kan også være, I ønsker, at jeres medarbejdere skal stresse helt af – måske der skal være wellnessfaciliteter tilknyttet de lokaler, I er på udkig efter. Igen er dette ikke urealistiske krav, da der findes et hav af muligheder, når det kommer til konferencerum og konferencecentre. 

Når I er på udkig efter konferencelokaler, handler det altså om at kigge ind i, hvor mange der skal være plads til, og hvilke faciliteter I har behov for. Dertil er det selvfølgelig også vigtigt at kigge ind i lokaliteten for jeres konferencelokaler, da dette kan afgøre, hvorvidt jeres medarbejdere kan sove der. Samtidig kan lokaliteten også åbne op for andre faciliteter eller muligheder rundt om lokalerne, I booker. 

Har I brug for hjælp til at finde lokaler til møder, konferencer eller kurser nær jer, kan I oprette en søgeagent her på siden.